sunnuntai 31. elokuuta 2014

Arvonnan voittaja!

Tuhannen lukukerran kunniaksi järjestetty arvonta päättyi eilen ja nyt on voittajakin jo arvottu!
 Tein kaikille osallistujille niin monta arpaa kuin he olivat palautteellaan ja kommenteillaan ansainneet, laitoin laput pussukkaan ja rakas mieheni sieltä sitten aamutoimien lomassa vetäisi voittajan...
 (sivuhuomautus: jos rehellisiä ollaan, niin inhoan eläinkuoseja! Tuossa pussukassa on tainnut kotiutua jotain Meow Cosmeticsin puutereita. Siellä näkyykin nyt olevan mahtavat alennusmyynnit! Suosittelen!)


Onneksi olkoon Katarooma!
 Olen laittanut sinulle sähköpostia, vastaathan pian niin saan paketin matkaan! :)

Kiitos kaikille osallistumisesta!
 2000:n lukukerran rajapyykki häämöttää jo pelottavan lähellä, eiköhän sitten taas laiteta arvontaa pystyyn! :)

Syksyinen vesiputoustutoriaali

Arvontakommenteissa pyydettiin mm. tutoriaaleja ja syksyistä mania. Mä päätin olla niin näppärä tyttö, että yhdistän nämä kaksi! Eli elämäni ensimmäinen tutoriaali ja myös elämäni ensimmäinen vesiputousmanikyyri, olkaa hyvät!

Olen pidemmän aikaa ihastellut vesiputousmanikyyrejä The Nailasauruksen blogissa ja viimeinkin päätin sellaista myös itse yrittää. Siispä tarpeet kasaan ja miehelle kamera käteen, jotta räpeltämiseni välittyisi myös teille, rakkaat lukijat!

Vesiputoukseen tarvitset:


Alus- ja päällyslakan, tietysti

Vähintään neljä eriväristä kynsilakkaa

Kynsilakanpoistoaineen ja pienikärkisen siveltimen

Halusin tosiaan tehdä tästä sopivan syksyisen, joten pitäydyin ruskeissa sävyissä. Kynsille pääsivät OPIn My Vampire is Buff, Oriflamen Taupe, Color Clubin Antiquated (taas!), China Glazen Call of the Wild ja OPIn German-icure by OPI. 
 Aloitin levittämällä kynsille aluslakan sekä My Vampire is Buffin ja antamalla näiden lakkojen kuivua kunnolla. 
 Sitten hommiin!


 Aloita vetämällä siveltimellä satunnaisiin kohtiin valitsemaasi väriä.
Nosta sivellin varovasti ylös viivan loppua kohden, jotta viivan kärjestä tulee siro.





Puhdista sivellin kynsilakanpoistoaineella ja ota seuraava väri käyttöön. Tee viivoja 
aiempien viivojen viereen.


 (Tässä vaiheessa kuvaajalta loppui keskittyminen ja hän siirtyi kuvaamaan 
vieressä riehunutta liskoa)

 Taas puhdistetaan sivellin ja jatketaan uudella värillä.



 Tämän te varmaan arvaattekin: puhdistetaan sivellin ja jatketaan uudella värillä.
Lopuksi paikkaillaan mahdolliset aukot halutuilla väreillä ja levitetään päälle päällyslakka.





Tällaiset niistä sitten tuli!

Tuo Color Club oli tässä hienoinen pettymys huonon peittävyytensä vuoksi. Näyttää siltä kuin olisi jäänyt koloja tuonne viivojen väliin. Mutta kyllä niissä vähän shimmeriä näkyy (kun vähän peilailee...)! :)

Kaiken kaikkiaan olen kyllä ihan tyytyväinen, kunnon tuijottelukynnet tuli! :D 
 Oikean toimintatavan oppiminen siveltimen nostamisen suhteen löytyi vasta viimeisiä vetoja tehdessä, joten pitää jatkossakin tehdä näitä vesiputouksia ahkerasti, jotta taidot vähän karttuisi. :)

Mitä mieltä olette? Oliko informatiivinen tuto? Onko omia kokemuksia vesiputouksista? :)


Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
OPI - My Vampire is Buff
China Glaze - Call of the Wild
Oriflame - Taupe
OPI - German-icure by OPI
Color Club - Antiquated
OPI - Top Coat

lauantai 30. elokuuta 2014

Bond -tyttö kohtaa taikuutta!

Täällä taas!
 Mulla on ihan hirvee morkkis kun tuossa arvontapostauksessa on niin paljon kiitelty mun postaustahtia ja sitten katoan viikoksi! :D Anteeks!
 Eikä mulla oikeastaan nytkään mitään ihmeellistä asiaa oo. Valmistelen vähän isompaa postausta, joten tää syksy saattaa mennä astetta hiljaisemmin. Mutta huomenna yritän paneutua tekemään ensimmäisen tutoriaalini, sellaistakin on pyydetty! Jos kaikki sujuu suunnitelmien mukaan (=puoliso jaksaa ottaa kuvia ja saan tekniikan (joka on mullekin uusi!) jotenkuten onnistumaan) pitäisi tuton olla linjoilla viimeistään maanantaina. :)

Mutta tähän väliin pikkuinen blast from the past, nimittäin kynnet viime keväältä, ajalta ennen blogia:


Kuva nyt on mitä on....

Kynsiltä löytyy kahta OPIn Liquid Sand -lakkaa, eli kultainen Honey Ryder Bond Girls -kokoelmasta ja ruskea What Wizardry is This? Oz the Powerful -kokoelmasta.
 Yleensä en oikein pidä keltakullasta. Se on liian keltainen. Honey Ryderin kuitenkin hankin reilu vuosi sitten häitäni varten (joita muuten juhlittiin tasan vuosi sitten! Toki oltiin menty naimisiin maistraatissa jo aiemmin, eli tämä ei ole mikään virallinen hääpäivä). Minulla oli oikein kaunis kermanvärinen mekko jossa oli sellaisia antiikkikullanvärisiä koristeompeleita, joten tämä lakka toimi siinä mukana oikein hyvin.
 Oz onkin tuoreempi ostos ja tykkään siitäkin kovasti. Se kimaltelee myös melko kultaisena ja sopii Honey Ryderin kanssa yhteen aivan loistavasti.
 Tuo lakkaus jäi kuitenkin jotenkin tylsäksi. Olisi varmaan pitänyt vaikka jotain leimaa laittaa vielä sekaan. Kyllästyin tuohon keväälläkin aika nopeasti. :D

Muistakaahan osallistua arvontaan! Huominen vielä aikaa! :)


Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
OPI - What Wizardry is This?
OPI - Honey Ryder

sunnuntai 24. elokuuta 2014

Antiikkia, antiikkia!

Mun aivot ovat asettuneet jo syksy -asentoon, joten nyt himoitsen kynsille jatkuvasti kaikkia tummia ja murrettuja värejä!
  Mulla on varmaan puoli vuotta kierinyt lakkalaatikossa Color Clubin Antiquated, jonka tilasin Cesarsilta kromilakkanälkääni. Jotenkin se ei kuitenkaan ole inspiroinut minua ollenkaan enkä ole kertaakaan sitä vielä kynsille laittanut. Viimeaikoina mielessä on myös pyörinyt lakan laittaminen kirppikselle, jos sille löytyisi parempi koti. Kunnes eilen huomasin FB:n Kynsikoristelut -ryhmässä keskustelun, jossa listattiin hyviä leimauslakkoja mustan lakan kaveriksi. No eikös siellä sitten nimenomaan vilahtanut tuo Antiquated, jolloin mulla välähti!
  Ta-daa!



Leima tehty Konadin laatalla M98 ja tuohon keskikohtaan laitoin pienen täplän China Glazen Glitter Goblinia. :)
 Näin vastaavanlaisen lakkauksen tuossa kesällä eräässä kynsiblogissa, mutten millään nyt löytänyt sitä enää. :/ siitä kuitenkin tämä idea. Tosin siinä oli leimattu valkoiselle pohjalle mustalla ja glitterinä taisi olla OPIn Polka.com tai ainakin vastaava. Eli värit on omasta päästä. ;)
 En mä nyt taidakaan ihan vielä luopua tuosta Color Clubista! :)


Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
A England - Camelot
Color Club - Antiquated
China Glaze - Glitter Goblin
OPI - Top Coat

Arvonta!

Eilen illalla tässä blogissa ylityi tuhannen sivun katselun maaginen raja, iso kiitos siitä! Päätin laittaa pienen arvonnan pystyyn juhlistaakseni tätä virstanpylvästä. :)
 Arvonnan voittaja palkitaan ruhtinaallisesti:

Eli voittajalle lähtee Pueenin leimauslaatta nro 47 ja China Glazen Cirque Du Soleil -kokoelman Whirled Away -lakka. Molemmat täysin uusia ja omilla rahoilla ostettu. :)

Osallistuaksesi sinun täytyy olla blogini julkinen lukija ja kommentoida sähköpostiosoitteesi tämän postauksen kommentteihin!
 Lisäarpoja heruu niille, jotka:

-kertovat tähänastisen suosikkinsa lakkauksistani
-esittävät lakkaustoiveen tulevaisuutta ajatellen
-antavat muuten palautetta blogista
-mainostavat arvontaa omassa blogissaan (linkki mainoksesta tämän postauksen kommentteihin!)

1 arpa/ kohta, eli mahdollisuus neljään lisäarpaan!

Arvonta alkaa N-Y-T ja päättyy viikon päästä, eli 31.8. klo 23:59.
 Ilmoitan voittajalle sähköpostitse ja postitan palkinnon seuraavalla viikolla. Postitus vain Suomeen!

Onnea arvontaan! :)

torstai 21. elokuuta 2014

Merenneitoja

Kauneudenkaupan Outletista tilaamani OPIn Mermaid's Tears on vainonnut minua jo ainakin viikon! Päässä soi jatkuvasti merenneitoaiheiset biisit ja multa menee hermot kohta! Lisäksi tuo väri muistuttaa kovin paljon uuden Nordic Collectionin My Dogsled is a Hybrid -lakkaa, joten sitäkin kautta tämä muistuttaa olemassaolostaan. :D
 Siispä päätin ottaa härkää sarvista ja lakata kynsille vähän merenneidon kyyneliä, josko se sitten jättäis mut rauhaan.


Kynsien kärkiin tuputtelin tuoreinta lakkahankintaani, A Englandin She Walks in Beautya. Alunperin menin Cesarsin sivuille hankkiakseni kaikilta kynsibloggaajilta jo löytyvän Dollish Polishin Finnish Blogger -kokoelman Better Not Waste -lakan. Kynsilakkojen vaatimien korkeiden postikulujen vuoksi minua surettaa tilata vain yksi lakka, joten päätin koluta A England -osion läpi, jos vaikka sieltä löytyisi jotain kivaa BNW:n matkakumppaniksi.
 She Walks in Beauty on sellainen lakka, jota olen katsellut varmaankin kuukausia netissä ja yrittänyt päättää, tykkäänkö siitä vai en. Lakka on kuitenkin sen verran uniikki, että päätin antaa sille mahdollisuuden ja klikkasin sen ostoskoriin. Eipä tuo hassumalta näytä, vaikken huomannutkaan kostuttaa meikkisientä ja se imaisi suuren osan tuosta kullanvärisestä pohjalakasta..

Kaiken kaikkiaan tää lakkaus meni jotenkin penkin alle. Oon tällä viikolla käynyt joka päivä salilla ohjatuilla tunneilla. Kuntonyrkkeilyä ja koko kropan jumppaa (mukamas niska- & selkäjumppaa, mutta kyllä siellä koko kroppa kärsii) ja tänään kun vähän kiireellä koitin lakata niin kädet tärisi ihan helvetisti ja lakat levis pitkin sormia. Sitten vielä kuvatessa mulla oli suuria vaikeuksia saada tuo Mermaid's Tears näyttämään samalta kuin mitä se oikeasti on. Tämä sitten ratkesi valkotasapainoa muuttamalla ja nyt kuva on muutoin keltainen. Mutta hei, lakka näyttää siltä kuin pitääkin!

Ja ne merenneitobiisit, jotka ei jätä mua rauhaan?



"The mermaids you turn loose brought back your tears..."




Nightwishia en ole kuunnellut aikoihin, muttei se mun korvamatoa juurikaan haittaa. Nick Cavea taas tulee kuunneltua vähintäänkin viikottain. Push the Sky Away (jolta Mermaids löytyy) on varsinkin sellainen ankean sadepäivän soundtrack. Niin ihastuttavan melankolista.


Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
OPI - Mermaid's Tears
A England - She Walks in Beauty
OPI - Top Coat

maanantai 18. elokuuta 2014

Elokuun marmorointi (osa 1?)

Heippa taas!
 Tänään olen viettänyt rauhallista vapaapäivää kotosalla. Lähes koko päivän on satanut ja aamupäivällä ukkostikin hetken, joten mikäs sen parempaa ajanvietettä kuin lukea kirjaa ja lakkailla kynsiä kun ei koneelle viitsi mennä (sain siihen jo kerran tänä kesänä virtapiikin ukkosella, ei kiitos enää). Eli lähes viikon(!!) kynsillä majaillut Dragon sai viimein väistyä ja tilalle tuli hyvinkin syksyinen skittlette:



Peukaloihin ja etusormiin lakkasin kaksi kerrosta A Englandin Camelotia (ihana ihana ihana!), keskisormiin ja nimettömiin laitoin pohjalle Fashion Nailsin True Whitea ja pikkusormille OPIn Emotions -tekstuurilakkaa.
Marmorointiin käytin OPIn Stranger Tidesia, Mavalan Smoky Blueta, Lumene Wild Heathersia ja Giordani Goldin Cherryä. Alunperin mun piti käyttää punaisena lakkana Oriflamen Black Cherriesiä, joka on rutkasti tummempi kuin tämä Cherry, mutta se lakka ei vain suostunut tippumaan siveltimestä kuppiin! Siinä odotellessa ehti muut lakat kupissa jo kuivua. :D Siispä vaihdoin punaisen Kleancolorin Garnet Rediin, mutta sen kanssa ihan sama juttu! Argh! Lopulta sitten Giordani tuli ja pelasti.
 Muutenkaan marmorointi ei mennyt niin kivuttomasti kuin se olisi voinut olla, sillä lakoista vain ensimmäiset kaksi levittyivät koko kupin laajuudelle ja siitä eteenpäin lakkarengas levisi ehkä vain puoleen siitä, mitä se olisi voinut. Sama kävi viimeksi kun marmoroin, en tiedä mikä siinäkin sitten on. Lisäksi kynsiin jäi tuollaisia ilmakuplia (valkoiset pisteet). Mikäköhän siinäkin on?! Ja tietysti hätäilin päällyslakan kanssa niin marmorit vähän levisivätkin sitten vielä. :D mutta ei se mitään, tykkään silti!
 Loppujen lopuksi marmorointi sujui niin helposti, että ajattelin kyllä marmoroida useamminkin. On kivaa leikkiä erilaisilla väriyhdistelmillä ja kuvioilla.Luultavasti pitäydyn parin kynnen marmoroinnissa, koko käden marmorointi on kuitenkin niin työlästä ja omaan makuun vähän liian..no, räikeää.


Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
Depend - Glitter Base Coat
A England - Camelot
Fashion Nails - True White
OPI - Emotions
OPI - Stranger Tides
Mavala - Smoky Blue
Lumene - Wild Heathers
Giordani Gold - Cherry
OPI - Top Coat

torstai 14. elokuuta 2014

A England - Dragon

Moikka moi!
 Sain viimeinkin hankittua itselleni pari A Englandin värilakkaa! Joskus talvella hankin alus- ja päällyslakat, The Knight ja The Shield ja hullaannuin niihin täysin. Värilakkojen puolella taas en ollut nähnyt mitään sellaista, mitä ei jo minulta löytyisi ja mikä olisi pakko saada.
 No, taannoin kävin äitini luona ja tuli juttua kynsilakoista. Hän sitten valitteli, miten hänen kynsilakkansa kuluvat kärjistä ja lohkeilevat todella nopeasti pois, joten tarjouduin metsästämään hänellekin The Knightin, koska sen avulla ainakin minulla pysyy lakat todella pitkään kauniina. No, eipä aikaakaan kun bongasinkin FB:n Merkkilakkakirppikseltä myynti-ilmon, jossa kaupiteltiin A Englandin lakkoja ja myös The Knight ja The Shield olivat kaupan, lähes puoleen hintaan verrattuna siihen, mitä kaupassa maksavat! Kotiutin riemusta kiljuen molemmat ja vein The Knightin äidille, joka tykästyikin siihen kovasti.
 No, samassa myynti-ilmoituksessa myytiin tosiaan myös värilakkoja ja yksi sieltä pisti kovasti silmiin, nimittäin vihreä Dragon. Sain säännöllisen epäsäännöllisesti FB:ltä ilmoituksia, kun joku kommentoi ilmoitusta ja vähitellen myytävät lakat hupenivat, mutta Dragon oli ja pysyi. Useaan kertaan kävin swatchejakin katsomassa netissä, mutta uskottelin itselleni omistavani aivan riittävästi vihreitä lakkoja. Myyjä alensi hintojaankin, mutta silti pysyin vahvana! :D
 Kunnes... FB jälleen ilmoitti minulle, että lakkojen myyjä kommentoi ilmoitustaan ja tämä kommenttihan oli, että myymättä oli enää Dragon sekä musta Camelot, jota eräs neitokainen oli hetkeä aiemmin toisessa kynsiryhmässä kehunut parhaaksi mustaksi kynsilakaksi. Siinä vaiheessa annoin periksi, ehdotin myyjälle kimppahintaa lakoista ja sainkin pari euroa tiputettua loppusummasta! :) pari päivää sitten lakat saapuivat ja ovat kyllä ihania! Camelot vaikuttaa todella hyvältä mustalta ja Dragon on aivan ihana! Eilen illalla katselin rankan salitreenin jälkeen telkkaria ja lakkailin kynnet sillä. Tänään aamulla aurinko pilkisti hetkellisesti pilviverhon takaa, niin ehdin kipittää takapihalle räpsimään pari kuvaakin! :D



 On se vain niin nätti.. Ja siinä mielessä ihan hyvä ostos, että eihän mulla vihreää hololakkaa ollut ennestään! Myöskin peittävyys on aivan omaa luokkaansa. Rakkaus <3

Tänään päätin sitten vapaapäivän kunniaksi verestää leimaustaitojani, jotka siis ovat täysin olemattomat. Konadin kova stamper tappoi mun leimailuinnostuksen pitkäksi aikaa, mutta jokin aika sitten tuli puolivahingossa hankittua paljon parempi pehmeä stamper, jolla leimaus sujuu kuin tanssi! Toissaviikolla posti toi myös Pueenin Love Collection -laattakokoelman ja sieltä bongasinkin kivan kuvion lohikäärmeen kaveriksi. Laattana siis Pueen26:



Leimaustaidoissa on tosiaan vielä kehittymisen varaa, mutta minusta onnistuin silti ihan hyvin. :) leimauksen tein Mavalan Black Nightilla siinä olevan vihreän shimmerin takia, mutta eipä se erotu mielestäni kyllä yhtään. Nuo koukerot ovat varmaankin liian kapeita, jotta se shimmer niistä näkyisi. :)


Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
A England - Dragon
Mavala - Black Night
OPI - Top Coat

maanantai 11. elokuuta 2014

Uuden kokeilua

Nyt on vuorossa jotain ihan uutta ja ihmeellistä, ainakin minulle!
 Heinäkuun Trendissä oli ilokseni paljolti juttua kynsistä ja siellä vilahti myös hauskannäköinen teippimani, jollaiseen en ollut aiemmin törmännyt. Päätinpä siis loman loppumetreillä yrittää tehdä omaa versiota kyseisestä kikkailusta muistikuviini turvautuen, sillä lehden olin tietysti unohtanut työpaikalle (eikä sitä enää löydy täältäkään, nyyh!).




Värit vaihtui (alkuperäinen taisi olla valkoinen ja navy) ja puhaltelin pillillä tuota tummaa lakkaa, tarkoituksena saada jonkinlainen splatter vielä aikaiseksi, varsin heikoin tuloksin. Parhaiten taisi onnistua oikean käden keskisormi, siitä tuli oikeesti aika hieno:


Eka nämä kynnet näytti omaankin silmään tosi oudoilta, mutta kun oon näitä nyt pari päivää kattellu niin näähän on tosi jännät! Ja mun kynnet näyttää ihanan pitkiltä. ^^

Mitä mieltä lukijat? "hit or a miss"? Oletteko itse törmänneet tähän manikyyriin, onko tällä jokin nimikin?


Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
Essie - Full Steam Ahead
L.A. Colors - Fun in the Sun
OPI - Top Coat

lauantai 9. elokuuta 2014

Hempeää

Olen pitkään metsästänyt sellaista täydellistä harmaata ja nyt sen löysin! Nimittäin Zoyan Dove. Ihan mielettömän kaunis ja täysin neutraali sävy. :)





yksinään ehkä aika tylsä, siispä päätin höystää sitä OPIn Gaining Mole-Mentumilla ja mattapintaisella päällyslakalla. :)
 Gaining Mole-Mentumissa on vaaleanpunaisia, kultaisia ja hopeisia glitterin riekaleita ja se sopii mielestäni älyttömän hyvin neutraalin Doven seuraksi. Lopputulos on mukavan herkkä ja hillitty. Olen aina tykännyt harmaan ja vaaleanpunaisen yhdistelmästä, joten jotain tällaista tullaan näkemään jatkossakin!


Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
Zoya - Dove
OPI - Gaining Mole-Mentum
Beauty UK - Matte Top Coat

perjantai 8. elokuuta 2014

Mi Nails -visiitti

Viime viikolla ehdin viimeinkin käydä Turussa, vain muutama viikko sitten avatussa kynsien erikoisliike Mi Nailsissa! Mi Nails on aivan keskustan kupeessa, osoitteessa Maariankatu 1. Oikeastaan myymälä sijaitsee ns. Valopihalla, joka on sisäpiha/kuja, joka yhdistää Maariankadun ja Brahenkadun. :)
 Myymälässä oli vaikka mitä ihanaa! Zoyaa, OPIa, Nicole by Opia, indielakkoja... Katsokaa itse!








Lisäksi löytyi kattava valikoima koristelutarvikkeita, kuten siirtokuvia, tarroja, niittejä, strasseja, helmiä jne. :) Myymälän tehonainen Mirva on myöskin todella mukava tapaus ja jäinkin suustani kiinni vähän turhan pitkäksi aikaa, ottaen huomioon, että autossa odotteli kärsimätön puoliso. :D
 Tällä kertaa matkaan lähti vain kolme arkkia siirtokuvia ja sellaiset pääsivätkin kynsille jo samana iltana!

Pitää ehdottomasti käydä ainakin alimpia ornamenttikuvia ostamassa, niitä oli useassa eri värissäkin ja ne ovat tosi kivoja! :)

Tässä kaikki tältä erää, muistakaa käydä äänestämässä kynsiäni (nro 14 ja 23) Scratch Me With Your Nails -blogin kilpailussa! <3

tiistai 5. elokuuta 2014

Lakkauskilpailun äänestys!

Scratch Me With Your Nails -blogin lakkauskilpailu on edennyt äänestysvaiheeseen, joten tarvitsen teidän kaikkien apua! :)
 Osallistuin kisaan kynsillä nro 14, Juhannustaika, sekä nro 23, Auringonlasku rannalla. Äänestys tapahtuu sähköpostitse, joten sinun ei tarvitse olla blogin lukija tai edes rekisteröitynyt Bloggeriin! Kaikki kilpailukynnet ja äänestysohjeet löytyvät täältä. Kaikkien äänestäjien kesken Roosa arpoo pienen yllätyspalkinnon myös! :)

Kiitos hurjasti kaikille jo nyt!
 Jos minä voitan tuon huikean paketin, niin osan siitä jaan kyllä minua äänestäneiden kesken. ;)

maanantai 4. elokuuta 2014

Sanomalehtikynnet

Nuo Kauneudenkaupan Outletista ostamani OPIn kynsilakat ovat kummitelleet kovasti mielessäni viimeaikoina ja eilen pääsi testiin toinen kuudesta ostamastani lakasta, My Vampire is Buff (Don't Burst My Bubblehan nähtiin jo Kesäkynnet vol. 2:ssa). Olen tässä kesän myötä kovasti mieltynyt vaaleisiin kynsilakkoihin. :)
 Pyörittelin pitkään mielessäni, miten tuon Buffin koristelisin. Halusin kokeilla sanomalehtikynsiä, mutta myös leimaus houkutteli, sillä viime perjantaina postiluukusta kolahti kokoelma Pueenin leimauslaattoja.
Sanomalehti-idea kuitenkin jalostui pisimmälle, joten sillä mentiin.


Sanomalehtimanikyyri yllätti positiivisesti helpoudellaan! Päälle laitoin vielä OPIn Purea, sitä keltapohjaista (kuten näkyy!) ja pikkusormiin Lumenen Sandy Brook -tekstuurilakkaa. Rohmusin sen alkukesästä Prisman poistolaarista ja vasta kotona tajusin sen olevan hiekkalakkaa! Tämä täytyy varmaan laittaa kiertoon, sillä minulla on jo OPIn Honey Ryder ja nämä kaksi lakkaa ovat todella lähellä toisiaan:


Vasemmalla Honey Ryder, oikealla Sandy Brook. Sandy Brook on hieman haaleampi ja siinä on myös isompaa glitteriä, mutta tuo sivellin on liian paksu ja leveä kynsilleni! Puolet pikkusormista oli lakan peitossa kun niitä koitin eilen siististi lakata. :D hiekkalakan alle laitoin kerroksen Dependin Glitter Base Coatia, tulee sekin testattua (huomaa, että viimeaikoina on osteltu aika reippaasti lakkoja kun kaikki lakat on "testissä" :D) viimeinkin. Ostin keväällä IsaDoran Peel Offin, mutten oikein tykännyt siitä. Se koostumus muistuttaa niin paljon tavallista yleisliimaa, että tunsin itseni todella huijatuksi sen kanssa. Liimaa kun saa aika ison pullon samaan hintaan kuin sen pienen IsaDoran. Olen sitä lähinnä käyttänyt nyt sormien suojaamiseen liukuvärjäysten ja marmorointien kanssa. Tämä Depend sentään vaikuttaa ihan oikealta kynsilakalta eikä Eri Keeperiltä ja ainakin tämän ekan vuorokauden se on pysynyt täysin moitteettomasti paikoillaan. :)

Onko muilla kokemuksia sanomalehtimanikyyristä ja peel offeista? :)


Käytetyt lakat

OPI - Original Nail Envy
Depend - Glitter Base Coat
OPI - My Vampire is Buff
OPI - Pure
Lumene - Sandy Brook
OPI - Top Coat

sunnuntai 3. elokuuta 2014

Häämatkakynnet

Kotona taas!
 Eilen vietin mieheni kanssa meidän ensimmäistä hääpäivää! Juhlan kunniaksi matkasimme jo perjantaina Pohjanmaalle ja Ähtäriin, jossa yövyimme kaksi yötä hotelli Mesikämmenessä. Perjantaina oltiin perillä joskus viiden aikoihin eikä sitten muuta jaksettu tehdä kuin syödä hotellin ravintolassa ja katsoa telkkua sängyssä. :D tietysti minulla meni koko päivä Häämatkakynsiä ihastellessa, niistä tuli valtavan hienot (vaikka itse sanonkin):


Kuva on vähän mitä on, otin sen kiireellä perjantaiaamuna. :)
 Elikkäs kynsille pääsi Gina Tricotin Seabug sekä Mi Nails -viisitiltä kotiutuneita siirtokuvia laitoin molempiin nimettömiin. Päälle sitten vielä mattalakka ja hyvä tuli. :) kyseinen lakka matattuna tuo kovasti mieleen OPIn suede-lakan Here Today...Aragon Tomorrow'n. Niin ja tuosta Mi Nails -visiitistä taidan tehdä oman postauksen tässä lähipäivinä, en nyt jaksa kaikkea sisällyttää tähän samaan! :D

Lauantaina sitten herättiin aikaisin, mentiin aamu-uinnille (eli lilluttiin tunti poreammeessa), syötiin aamiainen ja sitten suunnattiin tietysti Ähtärin eläinpuistoon, joka oli näppärästi toisella puolella tietä! Siellä hurahtikin sitten kolme tuntia eläimiä ihmetellessä. :)
 Eläinpuistosta selvittyämme hengähdimme hetken aikaa huoneessamme ja lähdimme sitten shoppailemaan Tuuriin! Miehelle löytyi Nahkapaikasta uudet kävelykengät, vanhat kun hinkkasivat pikkuvarpaita ikävästi.
 Minä taas onnistuin löytämään Vesan kaupasta kaikkea jännittävää. :D

Ensimmäiseksi löysin pari isohkoa koria, joista tuli uudet kodit kynsilakoilleni. Ne korit, joissa olin niitä aiemmin asuttanut, olivat käyneet auttamattoman pieniksi, joten muutos olis väistämätön. En niitä koreja nyt saanut mahdutettua kuvaan, mutta kaksi sellaista tekstiilillä päällystettyä koria/laatikkoa, tumman- ja vaaleanharmaat. Toiseen värilakat ja toiseen glitterit, hiekat sun muut erikoislakat!
 Musiikkiosastolta löysin Tarja Turusen Colours in the Dark -albumin alle yhdeksällä eurolla ja jossain tilapäisessä mielenhäiriössä nakkasin senkin koriin. :D niin paljon ristiriitaisia tunteita Tarjaa kohtaan, huh huh!
 Kemppariosastolta sitten tein ne suurimmat löydöt, kuten arvata saattaa.
 Meikinpohjustusvoide oli minulta loppumassa, joten mukaan lähti w7 Magic Prime. Kyseinen merkki ei ole minulle entuudestaan tuttu, mutta monet ovat sitä kehuneet, joten pääseepä se nyt sitten testiin. :)
 Lumenen Natural Code -sarjan tuotteet olivat lauantaina erikoistarjouksessa, -30%. Valkkasin mukaani räikeän pinkin Punchy Azalean, sillä vanha LA Colorsin Phenomena alkaakin jo loppua.
 Mavalan ständistä onnistuin bongaamaan uuden Black Night -lakan, jota olenkin jo metsästänyt hyvän aikaa! Kyseessä on siis musta lakka jossa on vihreää shimmeriä. Ihana ihana ihana!


Myöskin hyväksi todettu Trindin kynsilakanpoistoaine maksoi Vesalla vaivaiset 5,50€, joten sitä rohmusin monta pulloa. :D
 Keskisen kyläkauppa on aiheuttanut kovaa kohinaa kynsilakkapiireissä viimeaikoina, sillä kaupan valikoimaan on tullut uutuutena Suomessa Essencen lakat. Siellä ei eilen kuitenkaan ollut tarjolla mitään sellaista, mitä minun olisi ollut pakko saada, joten Essence jäi nyt kokematta. Vähän ehkä jäi kaivelemaan se, etten kotiuttanut pimeässähohtavaa päällyslakkaa. :D

Keskiseltä selvittyämme huristelimme taas hotellille ja kävimme ravintolassa syömässä. Sitten taas tuttuun tapaan masut täynnä TV:n ääreen. :) tänään aamulla sitten käytiin vielä aamiaisella, pakattiin tavarat ja lähdettiin kotiin. Eilen illalla oli vielä sellainen olo, etten millään halua lähteä takaisin kotiin, mutta kyllä aamulla oli jo kiire lähteä. :D

 Viikonloppu oli aivan ihana ja niin rentouttava! Kyllä nyt jaksaa alkaa väsätä taas uusia kynsiä! ;)


Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
Gina Tricot - Seabug
Beauty UK - Matte Top Coat