tiistai 30. kesäkuuta 2015

Kesäkuun marmorit

Moikka, rakkaat lukijat!
 On kesäkuun viimeinen päivä, joten mahtava aika julkaista kesäkuun marmoroinnit! Kyllä mä vielä joskus saan tehtyä jotkin marmoroinnit ennen kuun viimeistä viikkoa! Ihan varmasti! :D
 



Violetilla mennään ja kynsillä on Essien Full Steam Ahead, OPIn Viking in a Vinter Vonderland, Tiia Vanhatapion Mercury sekä InDecisive Lacquerin Speckled Purple tuputeltuna pumpulipuikolla kynsien kärkiin. 

Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
Essie - Full Steam Ahead
OPI - Viking in a Vinter Vonderland
Tiia Vanhatapio - Mercury
InDecisive Lacquer - Speckeld Purple
Glisten & Glow - HK Girl



Ai niin! 
 Käsityöläismarkkinat Metalliartesaani Jaakko Rajalan seurassa menivät mainiosti! Jaakon taontanäytökset herättivät runsaasti mielenkiintoa markkinaväessä ja myös Jaakon valmistamat esineet tekivät oikein hyvin kauppansa. Markkinoiden päätyttyä Jaakko lahjoitti minulle upean ja ainutlaatuisen veistoksen, jota olenkin himoinnut itselleni jo hyvän aikaa. :D lisäksi saan vielä myöhemmin vartavasten minulle tehdyn hiusneulan sekä suklaakakkua! :)
 
Viimeisenä markkinapäivänä minullakin oli kamera matkassa, sillä tie vei heti markkinoiden päätyttyä Maskuun, jossa otin Jutan tyttärestä rippikuvat. Tietysti piti sitten myös meidän markkinatohinoita kuvata ja sainkin ihan näppärän kuvan Jaakosta työn touhussa sekä Jaakon valmistamista Apulaisotuksista, jotka kannattelevat lähes mitä vain.


perjantai 26. kesäkuuta 2015

Kynnet käsityöläismessuille

Turun jokirannassa riittää kuhinaa loppuviikon ajan! Tuomiokirkon puolella vietetään keskiaikaisia markkinoita ja Turku biennaalia, tois puol jokke taas on käsityöläismarkkinat, joissa minäkin häärin. Auttelen siis ystävääni metalliartesaani Jaakko Rajalaa hänen kojullaan. Jaakolla on matkassa ahjo ja muita tarvikkeita, joten hän takoo näytösluontoisesti esineitä myös paikanpäällä ja minä huolehdin myyntikojusta. Ollaan oltu siellä nyt torstaista lähtien ja on ollut kyllä todella hauskaa! :) ihmiset pysähtyvät katselemaan, varsinkin kun Jaakko on työn touhussa, tulevat kyselemään ja kehumaan tuotteita. Ja onhan tietysti tavaraakin myyty ihan mukavasti (onneksi meidän kojulla käy myös pankkikortti)!
 Markkinoille piti tietysti tehdä markkinoille sopivat kynnet, joten lakkasin kynnet aluksi piCture pOlishin Beigellä ja leimasin päälle latinankielistä tekstiä MoYou Londonin Gothic Collectionin laatasta 04 Konadin Wine Redillä. Päälle vielä OPIn Pure, niin hyvältä näyttää!


...Tosin tuo Pure ehkä peitti vähän liikaa tuota tekstiä, mutta en anna sen nyt häiritä. :D

Tulkaahan moikkaamaan mua markkinoille, ollaan ihan siinä vanhan pääkirjaston kupeessa, ja tietysti ostelemaan Jaakon mahtavia ja taatusti ainuslaatuisia aikaansaannoksia! :) ollaan tänään ja huomenna paikalla klo 10-18!


Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
piCture pOlish - Beige
Konad - Wine Red
OPI - Pure
Glisten & Glow - HK Girl

keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Synttäriarvonta!

Envi viikon sunnuntaina, eli 5.7. tulee vierähtäneeksi tasan vuosi siitä, kun ensimmäisen kerran postasin tänne kuvia kynsistäni ja aloin turinoida! Tätä merkkipaalua juhlistetaankin nyt aivan mahtavalla synttäriarvonnalla!

*fanfaareja ja hurraamista*


Olen saanut kotimaisista kynsitarvikekaupoista aivan mahtavia palkintoja arvontaani ja haluankin kiittää vuolaasti kaikkia, jotka olivat mukana tekemässä tästä arvonnasta näin huikean! 

Käytä tätä kuvaa mainostaessasi arvontaa!




 Inkki Pinkki antoi minulle vapaat kädet ja sain itse valita tietyllä summalla palkintoja arvontaan! Valitsin koristelusiveltimet, Inkki Pinkin unelmahyrrän, leimauslaatan sekä kolme pakettia strasseja, joista tietysti yhdessä paketissa on hopeanvärisiä puolikuita! ;)



Mi Nails lahjoitti arvontaan vaikka mitä! Pussukasta paljastui uusia Mi Vinyls -kynsivinyylejä, OPIn Avojuice -käsivoide, glitterkynä, sitruunantuoksuinen kynsiöljy, leimasin jonka toisessa päässä on myös scraper, "ranskistarroja" puolikuu- ja salamamanikyyriin sekä Dance Legendin Lollypop ja Powder Perfectin Lake Lyn.


Mimax lahjoitti arvontaan Pretty & Polishedin There is S'more to Lifen ja Orlyn Plum Pixel -tekstuurilakan. Ihania molemmat! :)


Nail City lahjoitti arvontaan Zoyan minilakkoja! Sinisen Yummyn, vaaleansinisen Blun ja vihreän Neelyn. Tuo Neely on aivan ihana! Yhyhyy, miksi mun täytyy antaa se pois...


Koska sponsorit olivat näin avokätisiä, päätin laittaa palkinnon puoliksi ja arpoa kaksi palkintoa! Aikomuksenani oli myös lahjoittaa omista kätköistä arvontaan decaleja ja kynsilakka, mutta säästän ne toiseen kertaan ja osallistun arvonnan palkintoihin vain maksamalla hillitömät postimaksut. :D



Palkintoon numero yksi (vaikkei tuo toinen palkinto millään tavalla huonompi olekaan) kuuluu:


  • Zoya: Yummy, Blu & Neely -minilakat (Nail Citystä)
  • Leimauslaatta ja koristelusiveltimet ( Inkki Pinkistä)
  • Kaksi arkkia Mi Vinyls -kynsivinyylejä, puolikuutarrat, OPIn Avojuice, leimasin + scraper, Powder Perfect: Lake Lyn (Mi Nailsistä)
  • Orly: Plum Pixel (Mimaxilta)




Palkintoon numero kaksi kuuluu:

  • Zoya: Yummy, Blu & Neely -minilakat (Nail Citystä)
  • Inkki Pinkin unelmahyrrä sekä muita strasseja (Inkki Pinkistä)
  • Kaksi arkkia Mi Vinyls -kynsivinyylejä, salamatarrat, strassikynä, kynsiöljy, Dance Legend: Lollypop (Mi Nailsista)
  • Pretty & Polished: There is S'more to Life (Mimaxilta)

Sitten se tärkein osuus, eli kuinka osallistua!

Arvonta starttaa N-Y-T ja sulkeutuu 5.7. klo 15, jonka jälkeen valitsen kaksi voittajaa ja olen heihin yhteydessä. Voittajilla on viikko aikaa vastata viestiini yhteystiedoillaan ja jos aika ylittyy, arvon palkinnon / palkinnot uudelleen. 

Arpoja jakelen seuraavasti:

  • 1 arpa irtoaa sillä, että olet blogin julkinen lukija.
  • 2 lisäarpaa saat, jos jätät risuja / ruusuja / postaustoiveita
  • 3 lisäarpaa saat, jos olet blogini vanha lukija
  • 4 lisäarpaa saat mainostamalla arvontaa blogissasi. Voit käyttää ylimpänä olevaa kuvaa. Muista linkittää mainoksesi kommentteihin!

Muistathan jättää sähköpostiosoitteesi, jotta voin olla sinuun yhteydessä arvonnan päätyttyä! Jätän täysin huomiotta osallistumiset, joissa ei ole sähköpostiosoitetta!


♥ Hurjasti onnea arvontaan! ♥

maanantai 22. kesäkuuta 2015

piCture pOlish - Scandal

PiCture pOlishilta tuli hiljattain uusi limited edition -kokoelma, Vampy Chameleons. Pakkohan sieltä oli tilata vähintään yksi lakka ja aikani swatcheja tuijoteltuani päädyin tilaamaan lakan nimeltä Scandal. Kaunis violetti lakka, jossa on runsaasti holoa. Pullossa ollessaan lakka taittaa väriä tummanvihreään, mutta kynnellä moista ilmiötä ei valitettavasti ole havaittavissa.


Helppo levittää ja peitti kahdella kerroksella mukavasti. Tykkään. :)


Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
piCture pOlish - Scandal
China Glaze - Fast Forward Top Coat

lauantai 20. kesäkuuta 2015

Juhannuskynnet

Sain Inkki Pinkiltä testiin valkoisia helmenpuolikkaita ja Mi Nailsilta strassikynän ja päätin yhdistää nämä kaksi tuotetta juhannuskynsiin!
 En ole aiemmin helmenpuolikkaita kynsille laittanutkaan, joten piti käydä vähän lunttaamassa Nena Sofian blogista vinkkejä asetteluun. Mi Nailsista ostetut pitsidecalit viimeistelivät kokonaisuuden.


Facebookin Lakkaushaaste -ryhmässäkin oli sopivasti tämän viikon haasteena tyttömäiset kynnet! Mikäs sen tyttömäisempää kuin helmet ja pitsi? :)
 Ongelmitta ei tietenkään selvitty, vaan tuo helmikynsi piti tehdä kerran uusiksi. Kaikki meni hyvin siihen asti, kunnes päätin laittaa päällyslakkaa! Iso virhe! Se oli sen verran paksuuntunut, että se teki helmistä yhden ison klöntin ja kun yritin varovasti putsailla suurimpia lakkakasoja pois kynsilakanpoistoaineeseen dipatulla siveltimellä niin helmien pinta tietysti kärsi. Nyt en uskaltanut laittaa enää päällyslakkaa tuohon nimettömään ollenkaan. Helmet pysyy sen aikaa kuin pysyy. ;)



Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
OPI - Mermaid's Tears
Lumos - High Speed Top Coat

perjantai 19. kesäkuuta 2015

Tutoriaali: Vinyylit

Minulta pyydettiin jo varmaan viime vuoden puolella tutoriaalia vinyyleihin. Minulla ei siihen aikaan ollut yhtään kokemusta vinyyleistä (eikä minulla silloin edes ollut vinyyleitä), niin asia jotenkin jäi. Sori! :/
 Mutta nyt, viimeinkin, odotus palkitaan!


Lähdetään liikkeelle tarvikkeista! Vinyylikikkailuihin tarvitaan ensinnäkin hyvä alus- ja päällyslakka. Päällyslakan täytyy olla sellainen, joka ei levitä lakkoja, eli esim. Glisten & Glow:n HK Girl, China Glazen Fast Forward Top Coat tai Beauty UK:n Matte Top Coat -mattalakka. Nämä havainnot perustuvat omiin kokemuksiin ja varmasti löytyy muitakin hyviä päällyslakkoja.
 Alus- ja päällyslakan lisäksi tarvitaan vähintään kaksi eriväristä värilakkaa. Lakkojen ei ole pakko olla cremejä tai shimmereitä, vaan myös esim. tekstuurit ja glitterlakat sopivat mainiosti tähän, kunhan lakat erottuvat toisistaan!
 Lopuksi sitten tarvitaan tietysti niitä vinyylejä sekä pinsetit ja jonkinlainen alusta, johon ne kynsilakan sotkemat vinyylit saa näppärästi laitettua käytön jälkeen.



Aluksi lakataan kynsille aluslakka sekä pohjalakka. Annetaan kuivua todella hyvin! 


Sitten kiinnitetään kynsille vinyylit joko pinseteillä tai sormin. Käytin Mi Nailsiltä saamiani Mi Vinylsejä tässä. Samassa arkissa oli kahta erilevyistä chevron -kuviota. Varmista, että vinyylit kiinnittyvät kunnolla aivan kynnen reunoille asti!


Lakkaa kynnet toisella lakalla. Tee yksi kynsi kerrallaan, eli irrota vinyylit varovasti pinseteillä heti, kun olet levittänyt päällimmäisen lakkakerroksen ja siirry vasta sitten lakkaamaan seuraavaa kynttä. Lakka ei saa kuivahtaa vinyylien päälle, sillä silloin reunoista tulee epätasaiset.
 Puhdista mahdolliset sotkut siveltimellä ja kynsilakanpoistoaineella ja levitä päälle vielä päällyslakka. Valmista!

Oikein ihanaa juhannusta kaikille!


Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
OPI - Don't Talk Bach to Me
China Glaze - Out Like a Light
Glisten & Glow - HK Girl



keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Kynnet isolle kirkolle

Vietin tosiaan loman alkamisen kunniaksi pari vuorokautta Helsingissä ja pitihän sitä reissua varten tehdä tyylikkäät kaupunkilaisnaisen kynnet!


Sain Mi Nailsin uusia Mi Vinyls -kynsivinyylejä testiin ja tykkään näistä kovasti! Tarrautuvat kynteen juuri sopivasti, kun aiemmin mulla on ollut sekä niitä, jotka eivät meinaa lähteä millään irti ja repivät toki lakan mennessään, sekä niitä, jotka taas eivät millään tahdo tarttua kynnelle.
 Ja hei, viimeinkin kynsivinyylejä saa Suomesta!

Mun piti Helsingissä ollessani myös yrittää metsästää sitä Asematunnelissa olevaa mystistä kynsisalonkia, joka on yleensä auki ja piilossa, mutta jos sen löytää, voi sieltä myös tehdä upeita löytöjä. :D Kynsikaverit osasivat melko hyvin neuvoa kohdan, jossa kyseinen salonki sijaitsee, mutta en sitten loppujen lopuksi millään ehtinytkään lähteä sitä etsimään!
 Mitä minä sitten tein Helsingissä, kun en edes kaupoille ehtinyt?
Tätä:


Lanseerasin hiljattain oman valokuvaussivuston ja kävin kuvaamassa sinne uutta matskua tietysti! Onhan mulla ollut oma valokuvaussivusto jo vuosia, mutta kyseinen sivu kävi turhan työlääksi ylläpitää ja irtisanoin sopimuksen keväällä kun sopimuskausi päättyi. Nyt sitten aloitellaan taas tyhjästä, mutta pikkuhiljaa tulee näille uusille sivuillekin täytettä. Siinä mielessä tää loma osui hyvään saumaan. :)
Facebook -sivuille tästä.


Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
OPI - Angel With a Leadfoot
Seppälä Nails - Grey Ghost
piCture pOlish - Fairy Floss
Glisten & Glow - HK Girl

sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Vihreä viikko: TLC

Viimeistä viedään vihreässä viikossa!
 Tällä kertaa kynsille pääsi Kleancolorin TLC (olihan mulla neonlakka!) ja pari Born Pretty Storen unikkodecalit.



Aluksi lakkasin kaikki kynnet valkoisella, jonka jälkeen kiinnitin decalit keskisormiin ja nimettömiin ja lakkasin muut kynnet TLC:llä, joka näyttää kuvissa rutkasti haaleammalta kuin se oikeasti on.


Tykkään näistä kynsistä kovasti, näistä tuli just sellaiset kuin olin ajatellutkin. Lähden huomenna muutamaksi päiväksi Helsinkiin virkistäytymään (koska mulla alkoi loma!) ja pitäisi sitä reissua varten tehdä uudet kynnet, mutten millään raaskisi!


Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
We Care Icon - True White
Kleancolor - TLC
Lumos - High Speed Top Coat

torstai 11. kesäkuuta 2015

Vihreä viikko: Green Mamba

ja nyt tuleekin se Vihreän viikon vähiten vihreää sisältävä lakkaus! Tässäkin vihreää on, joten mikä jottei!


Lakkoina Dance Legendin Green Mamba, A Englandin Camelot sekä OPIn Emotions. Camelotin ja Green Mamban mattasin sitten vielä Oriflamen The One Top Coatilla.
 Green Mamba pääsi nyt ekaa kertaa kynsille ja tykkäsin siitä kovasti, vaikka se vaatikin kolme kerrosta peittääkseen kunnolla. Lakan pinta jäi ihanan tasaiseksi ja kiiltäväksi ja nyt melkein harmittaa, että menin sen mattaamaan!


Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
A England - Camelot
OPI - Emotions
Dance Legend - Green Mamba
Oriflame - The One Top Coat

tiistai 9. kesäkuuta 2015

Vihreä viikko: Misty Day

Mulla on suunnitelmissa niin paljon lakkauksia, joissa osallisena on vihreä väri, joten päätin tunkea suurimman osan niistä samalle viikolle! Eli nyt starttaa Vihreä viikko! *fanfaareja hurraa -huutoja tähän*

Vihreän viikon korkkaa Delush Polishin Scream Supreme -kokoelman hurmaava Misty Day, joka on saanut inspiraationsa American Horror Storyn kolmoskaudesta (jota kovasti odottelen Suomen televisioon!). Tykkään vihreästä, tykkään ympyräglitteristä ja tykkään vaaleanpunaisesta, kunhan se ei ole liian hallitseva, joten rakastan tätä lakkaa! Alle laitoin kuitenkin kerroksen Yves Rocherin Rayon Vert -lakkaa tuomaan peittävyyttä, misty Daytä on siinä päällä kaksi kerrosta.
Pidin pulloa ylösalaisin useamman päivän ajan ja glittereitä tuli sutiin melkein liikaakin!




Delush Polishin pullot uudistuivat jokin aika sitten ja tämä pullo on jo uutta tuotantoa. :) nykyään Delush Polish -logo on maalattu suoraan pulloon kun aiemmin se oli tarrana. Onhan tää aika hieno nyt! Mikään muu ei pullossa ole muuttunut. :)
 Tämä viikko pitäisi vielä kärvistellä töissä ja sitten alkaakin kesäloma, osa 1! Luvassa kaksi viikkoa tukka putkella liihottamista! :D



Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
Yves Rocher - Rayon Vert
Delush Polish - Misty Day
China Glaze - Fast Forward Top Coat


sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Arvostelussa Born Pretty Storen decalit, 3/3

Viimeinen BPS -arvostelu uunista ulos! :)

Viimeisimpänä (ja valitettavasti myös vähäisimpänä) arvosteluun kolahtaa siirtokuva-arkki QJ-198, josta voi oman mielen mukaan leikellä palasia kynsille.


Arkista oli aika hankalaa leikata kynnelle soveltuvaa palasta ja myös tuo tyyppimerkintä tuossa keskellä arkkia on vähän tyhmä ratkaisu. Lisäksi itse siirtokuva oli todella ohut, joten sitä pystyy käyttämään vain valkoisen lakan päällä.


Minäkin erehdyin ensin tekemään sen virheen, että lakkasin kaikki kynnet OPIn Incognito in Sausalitolla (no joo, onhan se tosi tumma lakka), niin eihän se siirtokuva erottunut mihinkään siitä päältä. Siispä lakat pois keskisormesta ja nimettömästä ja valkoinen lakka tilalle. Valkoisen lakan päällä siirtokuvat pääsivätkin oikeuksiinsa ja ovathan ne ihan näyttävän näköisiä. En tiedä, mitä tuolle nimettömän kärjelle tapahtui, jotenkin tuo decali vain hävisi siitä kun levitin päällyslakkaa. 
 Suosittelen, että käytätte sen kaksi ja puoli dollaria johonkin muuhun tuotteeseen Born Pretty Storessa. :D ja kun niin teette, muistakaa käyttää kassalla koodia TAMK31, niin saatte 10% alennusta ja BPS sponsoroi tänne blogiin arvonnan kun koodia on käytetty kymmenen kertaa! BPS:ssa on ilmaiset postikulut ja viimeaikoina tilaukset ovat kuulemma tulleet varsin nopeasti perille. :) 




Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
OPI - Incognito in Sausalito
We Care Icon - True White
OPI - I Snow You Love Me
Lumos - High Speed Top Coat

lauantai 6. kesäkuuta 2015

Toukokuun shoppailut

Ihanaa viikonloppua kaikille lukijoilleni!
 Sain eilen viimeiset toukokuun aikana tekemäni hankinnat kotiin, joten on toukokuun ostospostauksen aika!



Heti alkukuusta tilasin Norway Nailsista  Miss Ashleigh'n ihastuttavan valkopohjaisen glitterlakan, Betty Confettin, koska olen heikkona valkopohjaisiin glittereihin. Ale -puolelta löytyi Appeal4:n Cream Hazel, jonka näkisin olevan aikalailla dupe piCture pOlishin Nougatille, mutta tämä maksoi vain kolmasosan PP:n hinnasta. :) lisäksi tietysti oli pakko tilata Glisten & Glow'n HK Girl, kun sitä on niin paljon hehkutettu. Lakka haisee aivan hirveältä, mutta toimii toki moitteetta. :)
 Olen kahdesti tilannut Norway Nailsista lakkoja ja aina saan yllättyä positiivisesti! Tilaus toimitetaan kauniissa lahjapaketissa (nauhoineen päivineen!) ja jokainen lakka on kääritty yksitellen kuplamuoviin ja laitettu myös Minigrip -pussiin, jotta mahdollisesti kuljetuksessa rikkoutuva lakka ei sotke koko laatikon sisältöä! Lisäksi mukana on aina tullut jotain pientä kivaa! Ensimmäisen tilauksen mukana tuli pari pussia luomuteetä ja toisessa tilauksessa mukana oli suklaata! Ihanaa!



Myöskin MoYou Londonilta tilasin jälleen kasan leimauslaattoja. :)
Artist -kokoelmasta laatat 19 ja 23, joista molemmat ovat olleet jo käytössäkin, sekä Literature -kokoelmasta laatat 04, 06, 07 ja 09.



Toukokuussa kävin tietysti äitiäkin moikkaamassa ja hänellä oli mulle vähän tuliaisia! :'D
Hän oli käynyt siskoni luona Seinäjoella ja lähtenyt tämän anopin kanssa myöskin Weljekset Keskiselle, josta hän toi minulle pullokaupalla Trindin kynsilakanpoistoainetta sekä muutaman kynsilakan, eli Sally Hansenin Black Outin ja Diamondsin, sekä Lumenen Kimallus hiekassa -lakan, josta en tosin tiedä, yrittääkö se olla hiekkalakka vai glitter vai mikä. Pohja on aavistuksen verran pinkki, muttei missään nimessä peittävä ja joukossa on myös "hiekkaa", joten pinta jää karheaksi. Glittereitä on kuitenkin niin harvassa, ettei tällä yksinään saa millään peittävää lopputulosta. Varsin hassu tapaus. :)
 Sain äidiltä myös Oriflame -juttuja, eli Diamonds & Pearls- ja Milk & Honey -käsivoiteet, lasiviilan (niitä ei koskaan ole liikaa!) ja pari pulloa uudistunutta Growth Boosteria. Tuo Growth Booster on ollut mun luottotuote, jota hinkkaan kynsille lähes aina lakkausta vaihtaessani, joten toivottavasti uusittu GB on yhtä hyvä. :)



Työskentelen tosiaan kauppakeskuksessa suurimman osan ajastani ja sopivasti syntymäpäivänäni kauppakeskuksen Glitter halusi hemmotella kauppakeskuksen työntekijöitä tarjoamalla 40% alen kaikista tuotteista ID-korttia vilauttamalla! Kävin siellä pyörimässä ja ostin kivat korvikset sekä Ruby Kissesin Silver Top Coatin, joka on ihana. :)
 Myös Seppälässä oli -20% kaikista normaalihintaisista tuotteista ja kävin tietysti pyörimässä kynsilakkahyllyn edustalla. Siellä oli myös "osta 3, maksa 2" -kampanja kosmetiikkatuotteista, mutten oikein löytynyt muuta mieluista, kuin harmaan Grey Ghost -kynsilakan. Olihan siellä paljon erilaisia kesäisiä lakkoja, mm. neon -lakkoja oli tosi paljon, mutta arvelin, etten niitä juurikaan käyttäisi. Siispä -20% Grey Ghostista vain. :)


Sokoksessa oli jokin aika sitten S-kortilla -15% normaalihintaisista tuotteista, joten kävin hakemassa Lumenen Sweetheartin itselleni. Näköjään olen unohtanut kuvata sen, sori!




Facebookin Kynsikoristekirppikseltä ostin piCture pOlishin Beigen, joka on myös aivan ihana! Mulla on nyt selkeästi jokin ruskea/nude kausi näiden kynsilakkojen kanssa. :D


Syntymäpäivieni alla alkoi erinäisistä nettikaupoista tupsahdella sähköpostiin alekuponkeja syntymäpäiväni kunniaksi. Myös jenkkiläinen alternative -vaatteisiin ja -asusteisiin keskittyvä Sourpuss Clothing muisti minua 15% alekoodilla. En edes muista, koska olen viimeksi sieltä tilannut mitään, joten päätin mennä katsomaan tarjontaa. Olihan siellä tosi hienoja vaatteitakin, mutta olin aivan myyty kun törmäsin näihin TokyoMilkin käsivoiteisiin! Siis voiko tyylikkäämpiä olla?! Voiteita oli kahdeksan erilaista ja mulle tuli aivan hillitön valinnan vaikeus. Yksi pakkaus kuitenkin maksoi yli 20 dollaria, joten en viitsinyt kaikkia ostaa. ;D
 Valitsemani voiteet olivat Arsenic (tuotekuvauksessa erikseen mainittu, ettei tuote sisällä oikeaa arsenikkia...Jenkit!), Bittersweet, La Vie La Mort, Crushed ja Excess.
 Ensimmäisenä korkkasin La Vie La Mortin, jonka tuoksuina houkuttelevat tuberoosa, jasmiini, kardemumma ja kiinanruusu. Tuoksu on voimakkaampi kuin mihin olen tottunut, mutta parfuumimainen tuoksu vain lisää ylellisyyden tunnetta. Voiteiden perustana on manteliöljy ja sheavoi, joten nämä ovat superkosteuttavia! Voide on paksua, mutta imeytyy suht nopeasti eikä jätä käsiin sellaista kalvoa, joka tekee käsistä niljakkaat ensimmäisessä pesussa. Levitin tätä käsiini noin kolme tuntia sitten ja käteni ovat yhä aivan ihanan pehmeät ja kosteutetut, vaikka olen pessytkin ne useaan otteeseen!
 Ja sitten tuo pakkaus! Ooooh! Jokainen tuubi on omassa pahvikehikossa ja pussukassa, jotka kaikki on tietysti koristeltu upeasti.
 Ainut miinus, jonka keksin, on se, että tuubin korkki on täysin tasainen ja näinollen tuubin foliosinetin rikkomiseen tarvitaan ulkopuolista apua. ;D

 Tilasin nämä voiteet viime viikon perjantaina (Sourpussilla oli muuten silloin vielä -20% yli 75$ ostoksista, joten sain nämä parempaan hintaan kuin synttärialella olisin saanut!) ja olinkin jo varautunut siihen, että saisin nämä vasta joskus kuun lopulla. Keskiviikkona menin kuitenkin uteliaisuuttani katsomaan, onko lähetys jo lähtenyt Amerikan mantereelta kohti Eurooppaa ja meinasin pudota tuolilta, kun huomasin tilauksen nököttävän ja Suomen tullissa! Tilaus oli käsitelty ja lähetetty perjantaina, se saapui Suomeen maanantaina ja päätyi tulliin. Keskiviikkona töiden jälkeen kotona odottikin tullausselvitystä vaativa kirje ja torstaiaamuna maksoin vielä tilauksesta alvit. Eilen sitten sain kotiin ilmoituksen maksikirjeestä ja illalla kävin hakemassa voiteet kotiin. Eli tilaus kuppasi suurimman osan toimitusajasta Suomen Postin hallussa. :D
 En ole varmaan ikinä saanut Jenkeistä tilausta näin nopeasti, huikeeta!

Nyt on ainakin käsivoiteita seuraavaksi vuodeksi! :D

maanantai 1. kesäkuuta 2015

Kukkia nummilla

Halusin taas vaihteeksi jotain hempeää kynsille, joten lakkasin kynnet kuukausi sitten hankkimallani Dance Legendin Smoky -kokoelman Moorlandillä ja koristelin ne MiNailsistä ostetuilla decaleilla:


Smoky -kokoelmasta minulta löytyy lisäksi myös harmaa Grey Britain. Himotuslistalta löytyykin sitten lisää näytä Smokyja. :D nämä on jotenkin todella kivoja kun näissä on tuota mustaa "tuhkaa" myös. :) vähän karkasi kynsinauhoille, mutta oli onneksi helppo siivota pois. :)



Käytetyt lakat:

OPI - Original Nail Envy
Dance Legend - Moorland
Lumos - High Speed Top Coat